Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sakın kanmayın!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde Türkiye’nin her bir yanında artan dolandırıcılık olayı gittikçe artıyor. Geçtiğimiz günlerde de Kırıkkale’de yaşanan olaylara bir yenisi daha ekleniyordu. Gazetemiz Grafikeri Yusuf Çalan’ı arayan dolandırıcılar kredi kartı bilgileri istedi ancak emellerini ulaşamadı.

 

KART NUMARALARINI İSTEDİ

Geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Grafikeri Yusuf Çalan’ı arayan dolandırıcılar kredi kartını düzenli yatırmasından dolayı çeşitli sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalandırmak istediklerini belirttiler. İlk olarak çalıştığı iş yerini adresini söyleyip daha sonra kredi kartının ön yüzünde bulunan Master Card ve Vısa olup olmadığını sordu. Bu bilgilerini aldıktan sonra kredi kartının üzerinde yazan numaraları istedi.

 

YANLIŞ ADRES VERDİ

Gazetemiz Grafikeri Yusuf Çalan ise verdiği adres bilgisinin 2 sene önceki iş adresini olduğunu fark etmesi üzerine sağlık hizmetlerinden yararlanmak istemediğini ve sizler dolandırıcısınız dedikten sonra telefonun kapandığını söyledi. Bir hatırlatma yapmak istiyoruz; Banka’dan arandığında adres bilgisi yanlış olduğu zaman güncelleme yapmak ister. Banka kredi kartının üzerinde Master Card ve Vısa olup olmadığını sormaz ve kredi kart numarasını istemez.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x