Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİDİMİZ İÇİN 7 YEMEĞİ VERİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şırnak, Cizre’de PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda Şehit düşen, FERHAT Bozkurt için baba Ocağında 7 yemeği verildi.
PROTOKOL TAM KADRO
Şehidimiz Ferhat Bozkurt’un baba evinde verilen 7 yemeğine protokol tam kadro katıldı. Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, Vali M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı, ASKF Başkanı Sırrı Zengin’in yanı sıra birçok STK Başkanı ve Kurum Müdürü katıldı.
DUALAR EDİLDİ
Verilen yemeğin ardından Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen görevliler tarafından Kur’an okundu ve dualar okundu. Şehit Ailesi tarafından Şehit Ferhat Bozkurt’un ruhu için Yasin-i Şerif dağıtıldı. Şehit ailesinin vakur duruşu duruşu dikkat çekerken, vatandaşlar 7 yemeğine büyük ilgi gösterdi.
BEN YANDIM BAŞKA KİMSE YANMASIN
Şehidimizin abisi Milletvekili Ramazan Can’a kardeşinin eşyalarının kargo ile geldiğini belirterek “Bir kargo arabası geldi ve Şehidimizin özel eşyalarını bıraktı gitti. Hepimiz şok geçirdik, yüreğimize kor düştü. Önemsenmediğini düşündük. Bizim canımız yandı başka ailelerin canı yanmasın, lütfen bir şeyler yapın Şehitlerin eşyalarını daha etik bir şekilde ailelerini ulaştırın. Biz Devlet Sağ olsun, Vatan Sağ olsun diyoruz, yine de sağ olsun, bizimde canımız Vatan’a, Devlet’e Kurban olsun. Ancak bu tür ince şeylere Devletimizin dikkat etmesi gerekiyor. Annemiz o gün ilk günkü kadar acı çekti, o kadar ağladı” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x