Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tolga Tunç Kuruyemiş’ten ‘Kırıkkale Hatırası’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tolga Tunç Kuruyemiş ilginç bir girişime imza attı. Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde şehirlerarası ve Kırıkkale halkına hizmet veren Tolga Tunç Kuruyemiş, müşterilerine özel ‘Kırıkkale Hatırası’ kuruyemiş kutusu üretti. Her türlü isim ve logonun yazılabildiği kutu, tüm müşterilerden olumlu tepki aldı.

 

ÖZEL LOGO VE İSİM

Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde, Kırıkkale Üniversitesi karşısında hizmet veren Tolga Tunç Kuruyemiş, Kırıkkale’nin tanıtımına katkı sağlıyor. Kırıkkale motiflerinin olduğu desenleri kuruyemiş kutusuna işleten Tolga Tunç Kuruyemiş, isme özel baskı yapıp müşterilerine sunuyor. Müşterilerde isimlerinin yazılı olduğu kuruyemiş kutusunu hediye edebiliyor. Büyük ilgi gören kuruyemiş kutusunda ‘Kırıkkale Hatırası’, ‘özel logo’ ve Kırıkkale simgeleri’ bastırılabiliyor.

 

İLKE İMZA ATTIK

Kırıkkale’ye misafirliğe gelen vatandaşlar, akrabalarına ve komşularına ağaç işlemeli ‘Kırıkkale Hatırası’ kutuyu kuruyemiş ürünleri ile birlikte satın alıyorlar. Kırıkkale’de bazı resmi kurumlarda talepte bulunup, kuruyemiş kutusundan yaptırmaya başladı. İşletme Sahipleri Tolga Tunç ve Zekeriya Şenyüz, müşteri talebine göre her türlü işlemeyi yaptırdıklarını ve sayı sınırı olmadığını söylediler. Kırıkkale’de bir ilke imza attıklarını ifade eden Tolga Tunç, Kırıkkale’nin tanıtımına katkı sağladıklarını söyledi. Tunç, ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu