Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TÜM GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, 19 Eylül Gaziler Günü, yeni Eğitim Öğretim dönemi ve Kurban Bayramı nedeni ile basın bildirisi yayınladı.
Milletvekili Mehmet Demir, “Bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Tüm Gazilerimize minnettarız. Onların aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. 15 Temmuz Darbe Girişiminde yaralanan,, Terör Örgütü PKK ve DAEŞ ile mücadelede uzuvlarını kaybeden, Görevi başında kaza geçiren tüm gazilerimize teşekkür ediyoruz. Kıbrıs’ta, İstiklal Savaşında, Çanakkale Savaşında ve daha nice Savaşlarda mücadele eden, milletimiz, devletimiz ve Kutsal Bayrağımız uğruna bedeninden parça veren tüm Şehit ve Gazilerimizi, saygı ile minnet ile anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm Gazi ve Şehitlerimize Yüce Yaratıcıdan Şefaat diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Demir devamında “Bir Kurban Bayramını daha geride bırakmış bulunmaktayız. Tatil dönüş ve gidiş trafiklerinde kaza yapan ve vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Bizler İslam’a Hz. İsmail’in, Hz. İbrahim’e ve Hz. Allah’a olan sadakati ile Hz. İbrahim’in itaatkârlığı ile bağlıyız. Yüce Dinimizi istismar ederek insanları kandıran ve devletimizin başına bela olmaya kalkan FETÖ canisinin ve onun yandaşlarının Kurban İbadetinden, ibret almaları gerekiyor. Bilsinler ki biz Dinimiz için, bu vatan için, bu bayrak, bu devlet için kafamızı Hz. İsmail’in, Hz. İbrahim’in bıçağına kafasını uzattığı gibi sadakat ile bağlıyız. Gün gelir canımızı feda etmemiz gerekir ise 15 Temmuz gecesi gibi kafamızı o bıçağa uzatmak için asla tereddüt etmeyiz.” Dedi.
Yeni eğitim-öğretim yılının açılması ile ilgili öğrencilere başarılar dileyen Demir “Bugün yeni bir eğitim öğretim yılına giriyoruz. İnşallah çocuklarımız iyi bir eğitim alacak ve Devlet terbiyesinde yetişecekler. Gelecekte ülkemizi onlar yönetecek, doktor olacak, avukat olacak, hakim olacak, milletvekili olacaklar. Onların çok iyi bir eğitim almaları gerekmektedir. Eğitim her şeyin önündedir, okullarımızda öğretmenlerimiz sadece okuma yazma öğretmiyor, imanlı, karakterli, devletine, milletine bağlı bir gelecek yetiştiriyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılı, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, özellikle ilk defa okula başlayan minik çocuklarımıza hayırlar getirir İnşallah.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x