Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VALİ BAYRAMI ÇOCUKLARLA GEÇİRDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz bayramın ikinci günü, Kurumlara bayram ziyaretinde bulundu. Yuvadaki çocuklar vali Haktankaçmaz´a yoğun ilgi gösterdi. Haktankaçmaz da çocuklara harçlık dağıttı
Vali Haktankaçmaz ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´ne bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu´nu ziyaret etti. Ziyarette Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner,İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir´de hazır bulundu.
ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz çocuklarla bayramlaşarak, onlara harçlık dağıttı.
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra, Engelsiz Yaşam,Bakım,Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, bu merkez sakinlerinin de bayramlarını kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti.
İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ
Bayram ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´nü de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, itfaiyecilerin bayramını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar diledi.
YOM KONTROLÜ UYGULAMASINI TAKİP ETTİ
Kırıkkale-Ankara Karayolu üzerindeki uygulama noktalarında yol kontrolü yapan Polis ve Jandarma Trafik ekiplerini de denetleyen Vali Haktankaçmaz, vatandaşın can ve mal güvenliği için görev yapan trafik ekiplerinin bayramını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET
Son olarak, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü´nü ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada görev yapan personelinde bayramlarını kutlayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x