Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

VALİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz, ildeki siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde teröre karşı ortak basın açıklaması yapan partilerin Türkiye´ye örnek olduğunu dile getirdi. AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi il başkanlıklarını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, il başkanlarıyla bir süre görüştü ve sohbet etti.  Vali  Haktankaçmaz geçtiğimiz gün il başkanlarının bir araya gelmelerinin örnek olduğunu söyledi
BİZDEN BİRİ OLDU
İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı´nı ziyaret eden  Vali Haktankaçmaz, bina girişinde İl Başkanı Mürsel Akçay ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. Mürsel Akçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimize bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz. Valimiz çok genç ve dinamik birisi. Çok hızlı çıktı. Demokrasi nöbetlerinin de etkisiyle hemşerilerimizle çok kısa sürede kaynaşmayı bildi, bizden biri oldu” dedi. Vali Haktankaçmaz da kendisini sıcak karşılayan ve kısa sürede kaynaşan Kırıkkalelilere teşekkür etti ve “Kırıkkaleli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beni çok sıcak karşıladılar. İlimiz için hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz inşallah” dedi.
TÜM İL BAŞKANLARINI TEBRİK EDİYORUM
Vali Haktankaçmaz, geçtiğimiz günlerde siyasi partilerin CHP´de gerçekleştirdiği toplantı ve açıkladıkları ortak bildiri için de tüm il başkanlarını tebrik ederek, “Türkiye´ye örnek oldunuz. Bu örnek dayanışmayla milletin birlik ve dirliğini ne kadar önemsediğinizi gösterdiniz. Demokrasi adına çok güzel bir davranıştı. Tüm il başkanlarını tebrik ediyorum” dedi.
DEMOKRASİ ADINA ÖNEMLİ GELİŞME
İkinci olarak  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı´na geçen Vali Haktankaçmaz, burada da İl Başkanı Ahmet Önal ile bir süre görüştü ve aynı şekilde ortak bildiri ıklamasına ev sahipliği yapan CHP´yi tebrik ettiğini belirtti. Bu davranışın demokrasi adına önemli olduğunu kaydeden Vali Haktankaçmaz elbette muhalefetin var olması gerektiğini belirterek “Muhalefetsiz siyaset olmaz, CHP´de ana muhalefet partisi olarak muhalefetlik görevini yapıyor. Burada asıl olan kırıcı olmamak” dedi.   İl Başkanı Ahmet Önal ise Vali Haktankaçmaz´a nazik ziyareti ve demokrasi adına ortak akıl açıklamaları için teşekkür etti.
SAADET PARTİSİNİ’DE ZİYARET ETTİ
Saadet Patisinde İl Başkanı Faruk Vurgun, Vali Haktankaçmaz´ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söyleyerek, “Hoş Geldiniz” dedi. Vali Haktankaçmaz, demokraside muhalefet partilerinin önemine değinerek iktidar ya da muhalefet ayırt etmeksizin partileri ziyaret ettiğini, bir bakıma iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi.
MUHALEFETİN DAVRANIŞI TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLDU
MHP´de İl Başkanı Erdal Baloğlu tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz, burada da benzer açıklamalarda bulundu ve MHP´ye nezaket ziyaretini gerçekleştirmekte olduğunu söyledi. Vali ayrıca, geçtiğimiz günlerde teröre karşı ortak basın açıklamasında bulunan muhalefetin bu davranışının Türkiye´ye örnek olduğunu belirtti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x