Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYahşihan

Yahşihan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYahşihan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Cumhuriyetin kurucusu, eşsiz, kahraman büyük Önder Atatürk’ün Türk ve Dünya Çocuklarına armağan ettiği ve Türk Milleti’nin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, Milli Hakimiyet esasının hakim kılındığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıl Dönümü Yahşihan’da coşku ile kutlandı.
ANITA ÇELENK SUNULDU
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yahşihan Meydan’ındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşların katıldığı kutlamalar çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı.
Yahşihan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriTARİHİMİZİN DÖNÜM NOKTASI
Törende konuşan Başkan Sungur, şunları söyledi; “23 Nisan 1920 tarihi aziz milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bu tarih vatanımızı işgal etme teşebbüsleri karşısında Türk milletinin istiklalini eline aldığı, vatanına sahip çıktığı tarihtir. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım.”
HEDİYELER VERİLDİ
Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Başer, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Öğrenciler de 23 Nisan ile ilgili yazdıkları şiir ve kompozisyonları okudu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerinin Kaymakam Özen, Belediye Başkanı Sungur tarafından verildi. Her yaştan çok sayıda insanın takip ettiği kutlama programında öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu