Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YARALI POLİSE ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Kırıkkale’den çıkmıyor. Meclis Çalışmalarını bitirir bitirmez Kırıkkale’ye gelen ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Demir, 15 Temmuz gecesi Yaralanan ve Şehit olan kahramanların da evlerini ziyaret ediyor.
YOĞUN MESAİ
Gazi Meclisin Milletvekili olmaktan gurur duyuyorum diyen Mehmet Demir, önceki gün vatandaşlarla Nur Cami Bahçesinde sohbet etti. Cumhuriyet Meydanın da konuşma yaptıktan sonra vatandaşlarla selamlaşan ve fotoğraf çektiren Demir Çay içmek için Nur Camiine gitti. Cami Avlusunda bulunan Çay Evinde kalabalık bir kitle ile oturan ve burada samimi şekilde vatandaşları bilgilendiren Demir, “Şehit ailelerini geziyorum. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bir millet ancak bu kadar başı dik olabilir. Şehidimizin babası ‘Allah’a şükrediyorum, ya benim oğlum vatandaşa kurşun sıkan helikopterin içerisinde olsaydı, ben bu utançla nasıl yaşarım’ diyor. Düşüne biliyor musunuz? Bir baba evladını kaybetmiş ve bununla gurur duyuyor, karşı tarafta olmadığına şükrediyor. Bu milleti kim yenebilir, kim zapt edebilir? İşte böyle babaların evlatları kahramanca savaşıp bu vatanı korudular. O pensilvanyada ki hain şerefsiz bu millete baksa, bu babaları görse böyle bir şeye girişemezdi. Gözleri ne kadar kör olmuşsa Çanakkale’yi, Dumlupınar’ı, 1253’ü unutmuş bu millete savaş açmış. Sen kimsin? Bu millet seni kanında boğar” dedi. İdamla ilgile vatandaşlardan gelen soruya “ İdam Meclise gelirse ilk imzayı ben atarım ve meclisten de büyük bir çoğunlukla geçer. Tabi burada Fettullah Gülen’in iadesi önemli bir konu. İdam olunca bu haini bize teslim etmeye bilirler. Bizim ilk hedefimiz o aşağılık herifi Yüce Türk Mahkemelerinin Önüne çıkartmak olmalı dedi.
MECLİSTE YARALANAN POLİSE ZİYARET
Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığında görevli Kırıkkaleli hemşerimiz Polis Memuru Gökhan Altınok, 15 Temmuz gecesi Gazi Meclisi savunurken yaralanmıştı. Yaralı Polis Memurunu evinde ziyaret eden Demir “FETÖ’ye bağlı darbeci askerlerin açtığı ateş sonucunda yaralanan Hemşerimiz TBMM Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru Gökhan ALTINOK’u ziyaret edip acil şifalar dilerim” diyerek, darbe gecesi gazi olan polisimizin her zaman yanında olacağını belirtti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x