Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetSulakyurt

CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİR BAŞARISI DAHA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde belediye tarafından hazırlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesine destek amacıyla Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

 

PROJE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik beraberinde MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve Gaziantep Milletvekili Bünyamin Akgeyik ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı İsmail Bildik, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte Sulakyurt ilçesine yapılacak olan ‘Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’ projesini sözleşmesini imzaladı. İmza altına alınan protokolle ilgili açıklamalarda bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik “Var olsun Cumhur İttifakı. Cumhur ittifakının bir başarısı daha.  Spor Toto Başkanlığımızdan ilçemize yapılacak olan Bisiklet ve Yürüyüş yolu projemizin sözleşmesini imzaladık. Bu süreçte daima yanımızda olan bizlerden yardımlarını esirgemeyen Yiğit vekilim Av. Halil Öztürk’e Önceki dönem Spor Toto başkanımız Gaziantep Milletvekilimiz Bünyamin Akgeyik’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Bak’a ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu