Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKöşe Yazıları

HADİ ORDAN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozHDP 2.olağan kongresini yapmış. Kongrede büyük bir Atatürk Posteri, Türk Bayrağımız asılmış.
 
Açılışta tescilli terör örgütü PKK’nın marşı okunmuş ve imha edilen teröristler için saygı duruşunda bulunulmuş.
 
Zatlar konuşmalarında bol bol ‘demokrasi’ vurgusu yapmışlar.
 
O kadar hoşa giden sloganlar ki; ‘Onurlu barış, birlikte yaşam’,
 
‘yerel demokrasi, demokratik cumhuriyet’, ‘demokratik siyaset, demokratik özerklik’…… gibi hep demokrasi söylemleri.
 
Israrla Türkiyelileşmekten bahsetmişler. Hiç inandırıcı değiller.
 
Amaçları Türkiyelileşmek değil, Türkiye’yi yok etmek.
 
Ancak bu kongrede “İSTİKLAL MARŞIMIZ” okunmamış.
 
Bunlara göre askerimizi-polisimizi şehit etmek demokratik hak, öğretmenimizi, memurumuzu vurmak demokratik hak, hendek kazmak, devlete karşı kalkışmak demokratik hak, okul yakmak, dershane yakmak, karne alan öğrencilere el yapımı bomba atmak demokratik hak, şehirlerimizde kargaşa çıkarmak, molotof kokteyli atmak, otobüs yakmak, sivilleri öldürmek demokratik hak, intihar bombacılarla turistleri öldürmek, iş makinalarını yakmak, ticarethaneleri kundaklamak demokratik hak, evlerin altından tünel kazmak, İHA ile güvenlik güçlerimizi takibe almak, asker kaçırmak demokratik hak,bu kalkışmada bir üçüncü göz hakem olsun diyerek ülkemin bir parçasını koparmak için diğer ülkelere göz kırpmak, davetiye çıkarmak demokratik hak.hak.hak.hak..
 
Öyle mi!
 
Oysa dünyadaki demokrasi tanımı böyle teröristçe kalkışmaları içeren, haklı gösteren bir durum, bir izahat içermiyor.
 
Tüm bu terörist hareket ve eylemlere karşı dünyanın tüm ülkelerinde olduğu gibi meşru müdafaa hakkını kullanan devlet olunca ‘Faşist Devlet’ öylemi hadi ordan.
 
Hem hani bu ülkenin yedi düvele karşı haklı bağımsızlık savaşında, örneğin Çanakkale’de, Balkanlar’da, düşmanın denize döküldüğü İzmir’de Kurtuluş savaşını bir ve beraber, omuz omuza savaşmıştık. Hani Çanakkale Şehitliğinde birlikte yatıyorduk.
 
Hani neşede, keder de tasa da ortaktık. Hani binyıldır beraberdik. Kurtuluş Savaşımız da galip gelip bağımsızlığımızı yedi düvele ilan edip bu kutlu galibiyetin sonunda “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” diyerek, bağımsızlığımızın nişanesi olan, binlerce şehidimizin asil kanıyla sulanan, vatan bellediğimiz topraklardan ilham alarak yazılan ve Bu Aziz Millete armağan edilen, bu Milletin ortak şiarını dile getiren, duygulara tercüman olan Bağımsızlık Marşımız ” istiklal Marşı” o kongreniz de NEDEN OKUNMADI.
 
Üstelik on kıta olan bu marşımızda bir milletin yedi düvele karşı yokluklar içinde nasıl göğüs gerip bağımsızlığa kavuşması anlatılmışken. Hatta hani hep diyorsunuz ya sen dağa taşa ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazarsan diğerlerini kışkırtırsın diye. Ama on kıta olan İstiklal Marşımızın hiçbir yerinde Türk kelimesi geçmiyorken.
 
Demokrasiymiş, demokratik hakmış. Bu efsunlu, tılsımlı kelimeyi kirletmeyin.
 
HDP bildik HDP. İki yüzlü, riyakar, bölücü.
 
İlişme benim kardeşime, kötü emellerine alet etme, benim bin yıllık kadim dostum, kader arkadaşım, ülkesini, vatanını seven, birlik ve dirlikten yana olan Kürt kökenli kardeşimle omuz omuza birlikte bağımsızlık savaşı verdik. Ama sizin ve sizin gibilerle yani Yezitlerle, zalim Haccaclarla değil.
 
Hadi ordan, samimi değilsiniz asla da olmadınız. Bu Millet yutar mı sanıyorsunuz?

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu