Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Hurda araçlar geri kazandırılıyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile belediye garajında çürümeye terk edilen eski araçların bakım ve onarımı sürüyor. Bir araç daha revize edilerek hizmete sunuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile belediye garajında çürümeye terk edilen eski araçların bakım ve onarımı sürüyor. Bir araç daha revize edilerek hizmete sunuldu.

Diğer taraftan bir süre önce ilçeye getirilen konteynırlar dağıtılmaya başlandı.

BİR ARAÇ DAHA YENİLENDİ

Bahşılı Belediyesi araç parkında bulunan terk edilmiş araçları yenilemeyi sürdürüyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile belediye garajında çürümeye terk edilen eski araçların bakım ve onarımı sürüyor. Bir araç daha revize edilerek hizmete sunuldu. Garajda kaderine terk edilen çöp toplama kamyonu baştan aşağı yenilenerek ilçenin ve belediyenin hizmetine sunuldu. Daha önce de bazı araçlar yenilenerek hizmete sunulmuştu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin, “Eski diye Bahşılı Belediyesi kademesinde çürümeye terk edilen Çöp Toplama Aracını revize ettik ve ilçemizin emrine sunuyoruz” diye konuştu. Garajdaki diğer bazı araçların da kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma yapılacak.

KONTEYNIRLAR DAĞITILIYOR

Diğer taraftan Bahşılı Belediyesi’nin ilçeyi yaşanılabilir hale getirmeye yönelik çalışmaları sürüyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe yoluyla temin edilen çöp konteynırlarının mahallelere dağıtımına başlandı. Konteynırları mahallelere bizzat Başkan Tekin dağıttı. Mahalle mahalle gezen Başkan Tekin, ihtiyaç duyulan ve talep edilen yerlere konteynırların bırakılmasına şahitlik etti. Mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Tekin, onların başka talep ve isteklerini de not aldı. Konteynırlar dağıtılırken, Bahşılı Belediyesi, “Bahşılı Belediye Başkanlığı yeni gelen çöp konteynırlarının dağıtımına başladı. Kullanılmayacak durumda olanların bakımları yapılıp tekrardan eksik yerlere dağıtımı yapılacak. İlçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bahşılı ve Keçiören kardeş oldu

Başkan Tekin Bahşılıda 6 Ayını Değerlendirdi

Kültür Bakanı Ersoy’dan Bahşılı’ya destek sözü

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x