Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor İlk yarıyı lider kapattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 6. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonu evinde oynadığı Çilimli Belediyespor karşılaşmasıyla tamamladı. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan kırmızı-lacivertli ekip yine de en yakın rakibine 6 puanlık farklı sezonun ilk yarısını lider tamamlamasını bildi.

32 PUAN TOPLADI

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu hedefine emin adımlarla ilerleyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2019-2020 futbol sezonunun ilk devresine hafta sonu oynadığı karşılaşma ile tamamladı. Kendi sahasında Çilimli Belediyespor’u konuk eden kırmızı-lacivertli ekip mücadeleden şanssız bir şekilde 1-1’lik beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı. Kırıkkalespor bu beraberliğe rağmen en yakın rakibine 6 puanlık farklı 32 puanla sezonunun ilk devresini tamamlamış oldu.

SADECE 7 PUAN KAYBETTİ

13’üncü hafta maçlarıyla ilk devresi tamamlanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lider Kırıkkalespor’u, 23 puanla Çilimli Belediyespor ikinci sırada, aynı puan ve averajla Ankara TKİspor üçüncü sırada takip ediyor. Sezonunun ilk yarısında Kırmızı-lacivertli ekip sadece Eskişehir Yunusemre Spor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Kırıkkalespor iki maçtan ise beraberlikle ayrılarak ilk yarıyı 7 puanlık kayıpla kapattı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x