Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşet

Kolat Süleyman Demirel Lisesi’ni ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
SÜLEYMAN DEMİREL LİSESİ ÖĞRENCİLERİ FİZİK, KİMYA VE BİYOLOJİ LABORATUARLARINA KAVUŞTU
Vali Ali Kolat, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuarları ile Resim Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.
KOLAT ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİKolat Süleyman Demirel Lisesi’ni ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Açılışa İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, okul müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. Vali Ali Kolat’a okul müdürü tarafından verilen bilgide; okulun 1994-1995 eğitim öğretim yılında hizmete açıldığı, okulda 26 sınıf, 650 öğrenci bulunduğu ve 33 öğretmenin ders verdiği belirtildi. Daha sonra Vali Kolat, laboratuarları ziyaret etti. Kolat, deney yapan öğrencilerle sohbet ederek, yaptıkları deneyler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Kolat Süleyman Demirel Lisesi’ni ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİK
Öğretmenler odasını da ziyaret eden Vali Kolat, onlarla bir süre görüşerek okul ve eğitim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolat, “Süleyman Demirle Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Burada da gerek Fizik Laboratuarı olsun, gerekse resim atölyesi olsun güzel çalışılmalar yapmışlar. Bu çalışmaları yerinde inceledik. Laboratuarları hizmete açtık. Birde okulun genel çalışmalarını yakından takip ettik. Öğrencilerle birlikte oluyoruz. Ben bu laboratuvarların açılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
hasan savas
hasan savas
6 Mart 2014 22:57

Tam 20 sene once Süleyman Demirel o okulu açtığında biz o laboratuvar sahnesini cekmistik. O resim keresinden sonra birdaha göremedik o laboratuvari. Mesele yapmak veya acmak degil gerekli oldugu sekilde yapılanları kullanmak inşallah simdiki öğrencilere aynısını yapmazlar da yapilanlar da zayi olmaz.

Başa dön tuşu