Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Küçük siyaset yapmıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanlığı’nı Ziyaret Eden Beşir Atalay; Küçük siyaset yapmıyoruz
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay MKE Sosyal Tesislerinde düzenlenen Güç Birliği Toplantısı sonrası Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Atalay partililerle buluşup seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
Sorumluluğumuzu yapmaya çalıştık
Kırıkkale Güç Birliği Toplantısı’na katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay toplantı sonrası Ak Parti İl Başkanlığına geçerek, partililerle buluştu. İlk olarak Gençlik Kolları İl Başkanlığını ziyaret eden Atalay, burada gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında Ak Parti İl Başkanlığına geçen Atalay burada 7 Haziran seçimleri için yapılan kampanyalar ve çalışmalar hakkında partililere ve basın mensuplarına bilgi verdi. Atalay, 12 yıl boyunca kendisine verilen işleri ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını söyledi.
 
Dört dörtlük başarı
AK Parti’nin 6 seçim ve 2 referandum kampanyası yürüttüğünü anımsatan Atalay, partilerinin çok büyük kampanya birikimine sahip olduğunu ifade etti. Çerçevesi iyi belirlenen, kapsamı iyi denetlenen dört dörtlük seçim kampanyası yürüttüklerini ve dört dörtlük de başarı elde ettiklerini belirten Atalay, parti olarak sonuçlardan çok memnun olduklarını bildirdi. AK Parti olarak tecrübelerinin çok arttığını bildiren Atalay, “Televizyon reklamları, gazete ilanları, sosyal medya kullanımı ve sosyal medyadaki reklamlar, miting programlarımız, televizyon programlarımız, ayrıca pek çok yayınımız var seçim öncesi hazırladığımız. Bütün bunlara baktığınızda biz tabii çok koordineli bir kampanya yürüttük. Kampanya koordinasyonunun her safhasında Genel Başkanımız işin içinde olur” ifadesini kullandı.
 
Küçük siyaset yapmıyoruz
Atalay, ‘7 Haziran seçimlerine parti olarak hazırız. Güzel bir seçim çalışması yaptık. Biz küçük siyaset yapmıyoruz. Ülkemizi ve şehrimizi dünyayla yarışır hale nasıl getiririz, Türkiye daha güçlü nasıl olur, hangi alanda biz daha iyi oluruz, bunların peşindeyiz. İnşallah iyi bir seçim ortamı yaşanır. Adaylar belli oldu, bütün partilerin adayları belli oldu. Hepsine hayırlı olsun diliyorum, başarılar diliyorum. Ayrıca sizler partimize ve Kırıkkale’mize yakışır bir karşılama yaptınız. Bundan dolayı da herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir 50 gün var ve yoğun bir seçim kampanyası yaşanacak” dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu