Ekonomi

Sinerji A.Ş.’den Kırıkkale’ye yeni yatırım

Sinerji A.Ş.’den Kırıkkale’ye Yeni Yatırım: Orsav Firmasına Ait Fabrika Yeniden Hayata Dönüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sinerji A.Ş.’den Kırıkkale’ye Yeni Yatırım: Orsav Firmasına Ait Fabrika Yeniden Hayata Dönüyor

Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun süredir atıl durumda bulunan Orsav firmasına ait fabrika, Sinerji Yüksek Teknoloji A.Ş. tarafından satın alındı. Şirket, tesisin yeniden faaliyete geçirilmesiyle hem bölge ekonomisine hem de istihdama güçlü bir katkı sunmayı hedefliyor.

Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, yaptığı açıklamada, bu adımın yalnızca bir yatırım değil; aynı zamanda Kırıkkale’nin emeğine, geleceğine ve marka değerine sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Duman, “Kapalı kapıları açıyor, makineleri yeniden çalıştırıyor, gençlerimize iş, şehrimize nefes, ülkemize güç katıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şirket yetkilileri, fabrikanın yeniden üretime başlamasıyla birlikte çok sayıda yeni istihdam yaratılacağını ve Silah OSB’deki üretim kapasitesinin daha da güçleneceğini belirtti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x