Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

ŞOK!!! MKE ortaklıktan çekildi mi?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’ye kurulacak Silah OSB konusunda şok iddia gündemi sarstı. MKE’nin proje ortaklığından çekildiği iddia edildi. Silah OSB’nin Ankara’ya da kurulacağı ve bin dönümlük arsasının istimlak edildiği öğrenilirken, Kırıkkale’de hala 8 dönümlük arazinin istimlak edilemediği öne sürüldü. 

ÖZEL HABER: HABER71

‘ANKARA BİN DÖNÜMLÜK ARAZİYİ İSTİMLAK ETTİ’

Kırıkkale’nin büyük bir heyecanla beklediği Silah Organize Sanayi Bölgesi Projesi hakkında şok iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun proje ortaklığından çekildiği, projenin inşa edileceği 8 dönümlük arazinin ise hala istimlak edilemediği öne sürüldü. Aynı projenin daha büyüğünün Ankara’ya yapılacağı ve proje arazisi olan bin dönümlük arazinin istimlak işlemlerinin sona erdiği öğrenildi.

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYORŞOK!!! MKE ortaklıktan çekildi mi? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Yetkililerin ‘Türkiye’de ilk’ dediği Kırıkkale Silah Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nde yer alan MKE’nin ortaklığı bitirdiği iddiaları şok etkisi yaratırken, Ankara’nın kat kat büyük proje için önemli ölçüde yol aldığı haberleri soru işaretleri uyandırdı. Şimdi kamuoyu MKE’nin proje ortaklığından çekildiği iddiasının gerekçesini merak ederken, projenin arsası hakkındaki son gelişmeler hakkında açıklama bekliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu