Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

TSO sorunları yerinde tespit ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir taraftan, şehre yatırımcı çekilmesi konusunda çeşitli çalışmalar yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, diğer taraftan da üye ziyaretleri yaparak sorunları yerinde tespit ediyor. Ziyaretlerinde çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Varlı, işadamlarını yatırım konusunda sunulan fırsatlardan yararlanmaya davet etti.

FİRMA ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Gülenler AVM, Doğan Elektrik ve İslamoğlu Hırdavat firmalarını ziyaret etti. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcısı Rasim Ölmez tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde üyelerin ihtiyaç ve talepleri ile piyasalardaki genel ekonomik durum konuşuldu. Üye ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı, ‘Amacımız üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve çözümler üretebilmektir” diye konuştu.

SİLAH OSB’YE YATIRIM ÇAĞRISI

TSO Başkanı Varlı ayrıca ziyaretlerde odanın hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında üyelere bilgiler de verdi. İşadamlarını Kırıkkale’ye yatırım yapmaya davet eden Başkan Varlı “Silaha adını veren şehir olarak bilinen Kırıkkale’mizin savunma sanayi alanında eski cazibesini yakalaması, yeniden savunma sanayinin merkezi haline gelebilmesi için çok çalışıyoruz. Bu amaçla kurulan ve bizim de oda olarak müşebbis heyetinde bulunduğumuz Kırıkkale Silah İhtisas OSB’nin hayata geçirilmesi, bölge yatırımcılarına sağlanan avantajların iyileştirilmesi yatırımcı için cazip hale gelmesi yönünde taleplerimizi her platformda dile getirdik. Silah OSB’de yatırımlara öncülük etmek amacıyla üretime yönelik, halkımızın da ortağı olabileceği bir şirket kurmak için oda olarak harekete geçtik. Çalışmalarımız devam ediyor. Tüm yatırımcılarımızı Türkiye’nin ilk Silah İhtisas OSB’sinde yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x