Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Türk Milleti üzülüyor, haberiniz ola

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anlarım hadi, Ak trol’ler görevlerini yapıyorlar.Şehit Yüzbaşımız Ali Alkan’ın ağabeyi TSK’nın şerefli Yarbay’ı Mehmet Alkan’ı linç etmeye çalışıyorlar.
Neler yazıp çizmiyorlar ki;Yarbay Alevi dediler,Yarbay siyaset yapıyor dediler,Yarbay parelelci dediler,Yarbay terörist bile demeye çalıştılar.Dediler de dediler.Daha da diyecekler.
Dedik ya bu diyenler meşreplerinin gereğini yapıyorlar.
Oysa şerefli yarbayımız insancıl bir tepki gösterdi,İçİndeki ACIYI, isyanı dile getirdi.Ne var bunda. Adam kardeşini teröre kurban vermiş yüreği yanıyor.Yarbayımızın tepkisini anlamak için en azından empati yapmak gerekiyor.
Bu Ak Trollerde empati ne gezer.
Tamam anladık bunlar cibilliyetlerinin gereğini yerine getiriyorlar.
Asıl anlamadığım;TSK çıkıp neden bir açıklama yapmaz,Şerefli Yarbayına sahip çıkmaz.Niye demez;bir dakika durun,hop ne oluyor beyler,şerefli yarbayımız insancıl tepkisini duygusal olarak gösterdi,bir can kaybı var O da bizim şerefli bir askerimiz durun hele.
İnanın bunları söylemelerini beklerdim.Hem ne çabuk unuttunuz,TSK’nın başına örülen çorapları,personelinize şimdi sahip çıkmayacaksınız da ne zaman sahip çıkacaksınız.Türk Milleti üzülüyor,haberiniz ola.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu