Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Garnizonda terfi töreni
- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGarnizon Komutanlığından 10 subay ve 11 astsubay olmak üzere 21 askeri personelin, İl Jandarma Komutanlığından 2 subay, 11 astsubay ve 37 uzman jandarma olmak üzere 50 askeri personelin bir üst rütbeye terfi etti. Terfi eden askeri personele rütbeleri Vali Ali Kolat tarafından takıldı.

Askeri personele ailelerinden destek
Garnizon Komutanlığında bir üst rütbeye terfi eden askeri personel için önceki gün tören düzenlendi. Toplam 50 askeri personelin üst rütbeye terfileri için yapılan törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, askeri personel ve eşleri katıldı.

Rütbe takıldı
Garnizon Komutanlığından 10 subay ve 11 astsubay olmak üzere 21 askeri personelin, İl Jandarma Komutanlığından 2 subay, 11 astsubay ve 37 uzman jandarma olmak üzere 50 askeri personelin bir üst rütbeye terfi ettiği belirtildi.Bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri,  Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve protokol heyeti tarafından takıldı. Terfi töreninin ardından davetliler ve terfi eden personelin yakınlarına resepsiyon verildi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu