Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Aile Haftası kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

20 Mayıs 2016 tarihinde Keskin Hacı Taşan Kültür Merkezi ve bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda Aile Haftası kutlandı.

 

Keskin Hacı Taşan Kültür Merkezindeki program, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve eşi Şirin Bozdemir, Keskin kaymakam Vekili  Ayhan Abatay, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Kuruluş Müdürleri ve kurumda hizmet veren bakıcı annelerin katılımıyla gerçekleşti. İl Müdürü Bozdemir günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada, “Yaptığınız iş kutsal olup bakıma muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız ve kadınlarımıza hizmet vererek yüzlerini güldürüyorsunuz. Meşakkatli bir iş yaptığınızı bilmekteyim. İş yoğunluğunuzdan kaynaklanan yorgunluğunuzu hafifletebilmek için bugün burada bu programı düzenledik. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak biz büyük bir aileyiz sizlerde bu ailenin emektar annelerisiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.  Programın devamında Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda İl Müdürü Bozdemir, eşi Şirin Bozdemir, Kuruluş Müdürleri ve korunma ve bakım altında bulunan çocukların katılımıyla Aile Haftası kutlamaları devam etti. Kutlama 3-6 yaş çocuklarımızın gösterileri ile başlayarak yapılan ikramlarla son buldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x