Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKültür SanatManşet

Arıtı’nın mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eski Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Danıştay Üyesi Metin Arıtı’nın kızı İmran ile Birsen-Ayhan Erdem’in oğulları M. Emre yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 

 

Kırıkkale eski Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Danıştay Üyesi Metin -Nesrin Arıtı çiftinin kızı İmran ve Birsen-Ayhan Erdem’in oğulları M. Emre, uzun süren birlikteliklerini düğün töreniyle taçlandırdı. Gerçekleştirilen törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı Halil Koç, Danıştay Daire Başkanı Tülin Özdemir, Eski Antalya Milletvekili Salih Çelen ve Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısının Mehmet Türker nikah şahitliği yaptığı törende çiftin nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, çok sayıda Yargıtay ve Danıştay Daire Başkanları ve üyeleri ile hakim ve savcılar ve davetli grubu katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Bizler de Haber71 Gazetesi ailesi olarak, İmran ve M.Emre çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x