Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Başkan’dan Bedir’e tebrik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Genç Küme lig müsabakalarında Kırıkkalespor U19 takımı şampiyon oldu. ASKF Genel Başkanı Sırri Zengin, sezonu nağmağlup tamamlayarak şampiyon olan Kırıkkalespor U19 Genç takımın Alt Yapı Teknik Sorumlusu Yusuf Bedir’i başarısından dolayı tebrik etti.

Sohbet ettiler

ASKF Genel Başkanı Sırri Zengin, spor camiasının yakından tanıdığı Kırıkkalespor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Yusuf Bedir’i, Kırıkkale Genç kümede şampiyon olan U19 Genç Takımının elde ettiği başarısından dolayı tebrik etti. Genel Başkan Zengin’i ziyaretinde karşılıklı sohbet ederek, amatör sporun genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan Bedir, Başkan Zengin’in gösterdiği nazik tavrından dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Kırıkkalespor U19 takımında başarılı futbolcuların yer aldığını hatırlatan Bedir, hatta 3 lig takımlarına transfer yapılabilecek sporcuların bulunduğunu belirtti.

Başarılı sporcular var

Kırıkkalespor A tamına yerleştirilebilecek sporcuların değerlendirilmesi gerektiğini de sözlerinde yer veren Bedir, “8 takımın mücadele ettiği ligde nağmağlup olarak 52 puan ile ligi tamamladık. Yozgat’taki elemelere Kırıkkale’yi temsilen katıldık. Fakat grup elemelerinde başarılı olamadık. Takım çok iyi. İnanıyorum ki, kadroda yer alan çok sayıda sporcular güzel transferler yapacak. Sizlerin de desteğini bekliyoruz” dedi. Kırıkkale ASKF Genel Başkanı Sırri Zengin ise, “amatör spora büyük önem veriyoruz. Amatör Kulüplere imkanlarımız doğrultusunda gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sizlere de elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

Gençleri hazırlamamız gerekiyor

Gençlerin sokaklardan uzaklaştırılıp spora kazandırılması gerektiğini de sözlerinde yer veren ASKF Genel Başkanı Sırri Zengin, “spor adamları olarak üstlendiğiniz görev çok kutsal. Siz ve bizler el ele verdiğimiz anda genç nesilleri yarınlara daha güzel, ahlaklı ve Türk milletine yakışır karakterde yetiştirebiliriz. O nedenle yılmadan usanmadan, gençlerimizin elinden tutmak için çalışmalıyız. Bizim siz spor adamlarından isteğimiz budur. Bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalar da zaten bunu gösteriyor. Sizlere ve tüm spor adamlarına tekrar teşekkürü etmeyi borç biliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan’dan Bedir’e tebrik - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Başkan’dan Bedir’e tebrik - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Başkan’dan Bedir’e tebrik - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Başkan’dan Bedir’e tebrik - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Başkan’dan Bedir’e tebrik - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu