Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bir kadın cinayeti daha

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIZILAY’DA GENCECİK YAŞTA KATLEDİLEN NECMİYE CEREN B’NİN KIRIKKALELİ OLDUĞU ANLAŞILDI.

 

Kızılay’da önceki gece bir polis memurunun eski kız arkadaşını öldürdüğü haberinin ardından, öldürülen Necmiye Ceren B.’nin Kırıkkaleli olduğu anlaşıldı. Kız arkadaşını acımazca katleden polis memuru Batuhan H. olay sonrası kendisini de başından vurarak intihar etti.

 

Hakkari’de görevli polis memuru Batuhan H. (21), mesaisini tamamlayan eski kız arkadaşı Necmiye Ceren B. (20) ile barışmak için Konur Sokak’a gitti. Barışmak istemediğini söyleyen Necmiye Ceren B. ile Batuhan H. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Batuhan H’nin ateş etmesi sonucu başından vurulan Necmiye Ceren B. olay yerinde hayatını kaybetti. Batuhan H. daha sonra başına dayadığı silahı ateşledi. Ağır yaralanan polis memuru, olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan özel harekat polisi Batuhan H. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın yaşandığı Konur Sokak, yaya trafiğine kapatıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x