Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Bir tek kimliğimiz var o da ülkücü kimliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, “Yeter artık fitne, fesat ürettiğiniz. Yeter artık bu camianın fertlerini ‘şucu, bucu’ diye ayırdığınız. Yeter artık bizleri şuraya, buraya yamadığınız. Bizim bir tek kimliğimiz var o da ülkücü kimliğimizdir.” dedi.

 

Oğan, Kırıkkale’de bir düğün salonunda partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Oğan, “MHP’nin bir iktidar alternatifi olmadığının, tabanın yeterince çalışmadığının, tavanda bu hareketi iktidar yapacak bir gayretin olmadığının” söylendiğini belirtti. Oğan, “Tabanımız ‘eridi’ deniyor. Taban erimemiş, Ülkücü hareketin tavanı erimiştir. Ülkücü hareketin tabanı dimdik ayaktadır. Ancak tavanı eridiği için tavanında bir hareket olmadığı, yukarıdan bir rüzgar estiremedikleri için maalesef tabanın gayretleri, çalışmaları yarım kalıyor ve neticeye dönüşemiyor.” diye konuştu.

 

“SİZ KALKIN, BİZ OTURALIM DERDİNDE DEĞİLİZ”

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını ifade eden Oğan, şunları kaydetti: “Gitmediğiniz yer sizin değildir. Alın terinizin olmadığı bir işten başarı çıkmaz. Bu yüzden ülkücü harekete yeniden hareket getirmek için yola çıktık. Allah nasip ederse 15 Mayıs’ta tüzük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Çağrı heyetimizin belirleyeceği bir tarihte genel başkanlık seçiminin yapılacağı kurultayımızı gerçekleştireceğiz. O kurultaya çok sayıda adayla gireceğiz. Kurultaydan bütün adaylar tek vücut olacak bir lider olarak oradan çıkacağız inşallah.”

 

YETER ARTIK FİTNE, FESAT ÜRETTİĞİNİZ

MHP Genel Merkezi ve yöneticilerine de çağrıda bulunan Oğan, “Yeter artık fitne, fesat ürettiğiniz. Yeter artık bu camianın fertlerini ‘şucu, bucu’ diye ayırdığınız. Yeter artık bizleri şuraya, buraya yamadığınız. Bizim bir tek kimliğimiz var o da ülkücü kimliğimizdir. Biz, ‘siz kalkın, biz oturalım’ derdinde değiliz. Biz, gelin bütün ülkücü, milliyetçi hareket omuz omuza, kol kola girelim bu hareketi iktidar yapalım derdindeyiz. Bu hareketin iktidar olmaya ihtiyacı var.” değerlendirmesini yaptı. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x