Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

CELLAT OLMAK İSTİYORUM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 10. Gecede de vatandaşlar Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbetlerine devam etti. Kalabalıkta renkli görüntüler de dikkat çekerken, yaşlı bir adamın elinde ki pankart dikkat çekti.
KEFENİMİ GİYDİM GELDİM MEYDANA
CELLAT OLMAK İSTİYORUM - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Demokrasi Nöbetlerine hemen her gece katılan ve elinde ki pankartla dikkat çeken 70 yaşında ki dede vatandaşların ilgisini çekiyor. Gençler dede ile fotoğraf çekinme yarışına girerken, dedenin cesur duruşu takdir topluyor. 70 yaşında olduğunu belirten ve FETÖ nün celladı olduğunu söyleyen dede “Cumhurbaşkanım dik durmuş, eğilmemiş ben mi eğileceğim? Ben Sütçü İmamın kardeşiyim, vatanımı, milletimi kimseye yedirmem” dedi. Kefenini giyip geldiğini söyleyen dede Cumhurbaşkanından Fetönün celladı olmayı isterken “Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Sen dik durdun eğilmedin, Ben senden Şehitler adına, kutsal Bayrağım ve Vatanım adına, FETÖ köpeğinin celladı olmak istiyorum. O hainin celladı 70’lik bir dede olacak ve bu idam Allah’ın izni ile ibret olacak.” Dedi.
 
 
İŞTE O PANKARTTA YAZANLAR
CELLAT OLMAK İSTİYORUM - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Elinde iki tane pankart olan dedenin pankartında “Ben FETÖ Teröristinin Celladıyım. Ben seni bekliyorum, Fetö köpeği vatan hainidir. Ben Bayrağın, toprağın sevdalısı, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devletimin ve Bayrağımın Bekçisiyim. Seni bekliyor Sütçü İmamın Kardeşi ve Senin Celladın 70’lik dede olacak” yazıyor.
İkinci pankartta ise “T.C. Başkomutanı Sayın R. Tayyip Erdoğan, Dik Durun Eğilmedin, ben senden Şehitler adına Bayrağım, Toprağım adına kefenimi giydim geldim meydana. FETÖ köpeğinin Celladı olmak için senin iznini bekliyorum. Kırıkkaleli 70’lik dede, ALLAH yar ve yardımcımız olsun. FATİHA.” İfadeleri yer alıyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x