Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Efsaneler iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin eski ve köklü amatör küme takımlarından MKE Çelik Spor’un geleneksel iftar yemeğinde eski futbolcular ve yöneticiler bir araya gelip, iftar açtılar.

 

ESKİ GÜNLERİ YAAD ETTİLER

MKE Kurumu’na bağlı Destek Tesisleri Havuzu restoranındaki iftar yemeğine, yıllar öncesi sarı-lacivertli formayı giyen efsane futbolcular, MKE Genel Müdür Yardımcısı Faruk Yenal, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, MKE Çelik Fabrikası Müdürü Gündüz Güler, eski yöneticiler ve futbolcular katıldı. Yıllar sonra bir araya gelen MKE Çelik Spor’da bir dönem forma giyen futbolcular, eski günlerini yöneticilerle birlikte yaad ettiler.

 

ONLARI ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Aynı formayı giyen ve fabrika müdürlüğünü yapan, bugün ise MKE Kurumu Genel Müdür Yardımcısı olan Faruk Yenal yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz, Kırıkkale deki amatör sporun her zaman destekleyicisi olduk, olmaya da devam etmek zorundayız. Bu ülkede, Kırıkkale’de yaşıyorsak, amatör takımların desteğe ihtiyacı var. Bunun da ilk destekçisi ben olmaya çalışıyorum. Arkadaşlar çok zor şartlarda amatör kümelerde mücadele veriyorlar. Bu yıl gördüğümüz maçlarda ve bundan sonraki günlerde de onları çok zor günler bekliyor. Çünkü gördüğüm kadarı ile Kırıkkale’de amatör spor iyice dışlanıyor”

 

SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

“Eğer bir Çelik Spor, bir Mühimmat Spor bir Türk Metal gibi güçleri olmayan takımlar çırpınıyorlar. Gerçekten zor durumdalar. Ne yapabiliriz?. Topyekün sahip çıkarsak, sizler büyükleri olarak Kırıkkale’deki amatör ve profesyonel duayenleri olan arkadaşlarımızın destek vermesi lazım. Doğruları söylemek gerekiyor, maalesef son yıllarda destekler çekildi. Onun için Ankara’da iki kulübümüz, burada iki kulübümüz maddi destek vermeye çalışıyoruz. Kırıkkale’deki amatör spora hepimizin; tüm kuruluşlarım sahip çıkması gerekiyor. Geleneksel iftar yemeklerimiz devam edecek” dedi. Gecede, Çelik Fabrikası Müdürü Gündüz Güler, Kulüp Genel Sekreteri Ersin Kahyaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü ve eski futbolcular kısa birer konuşma yaptılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu