Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış törenleri için geldiği Kırıkkale’de Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) pistinde, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, milletvekilleri, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut ile öteki ilgililer karşıladı. Erdoğan, pistte kendisini karşılayan askeri tören mangasını selamladıktan sonra, otobüs ile vatandaşları selamlayarak Kırıkkale belediyesine geçti. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve mehteran bölüğü tarafından karşılanan Erdoğan, mehteran bölüğünün seslendirdiği “Dik dur eğilme, bu millet seninle” marşına eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyede yaklaşık yarım saat kaldı. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve Vali Ali Kolat da eşlik etti. Erdoğan, ziyaretinin ardından, kendisini bekleyen vatandaşların kandilini kutlayarak, Miraç Kandili’nin yeni bir miraca ve vuslata vesile olması temennisinde bulundu.

 

Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu