Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

GÜNDÜZ YAZ SPOR OKULLARI GECE DEMOKRASİ NÖBETİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde FETO/PYD terör örgütünün kalkışmış oldu darbe girişimine karşı tepkiler devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımızı sokağa davet etmesinin ardından yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de ‘Demokrasi Nöbeti’ devam ediyor.
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları gündüz işe gece Cumhuriyet Meydanı’na koşuyorlar İl Müdürlüğü tarafından dağıtılan Türk bayrakları ile meydanda toplanan vatandaşlar darbeye karşı tek yürek olup terör örgütünü hep birlikte lanetliyor. Tekbirler getirilip duaların okunduğu Cumhuriyet Meydanı Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek 2. bir emre kadar terk edilmeyecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat ünlü yaptığı açıklamada; Darbe tüm milletimize yapılmıştır. Allah bu milleti birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermesin. Başta başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ülkemize yardım etsin. Allah bozgunculara fırsat vermesin dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli olarak Gündüz Yaz Spor Okullarında sporcularımızın antrenmanları devam ediyor, gece meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyoruz. Darbe girişiminde Şehit olan bütün vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x