Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon DakikaSpor

Hafta içi ödeniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRIKKALESPOR BAŞKANI KARAKUŞ, PİRİM VE MAÇ BAŞI ALACAKLARINA YÖNELİK AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş bir basın toplantısı yaparak, son günlerde futbolcuların maç başı ve pirim alacaklarına yönelik çıkan söylentilere açıklama getirdi. Başkan Karakuş, yaptığı açıklamada, futbolcuların ve teknik heyetin maç başı ve prim alacaklarının toplam 71 bin TL’ye yakın olduğunu ve bu hafta içinde ödeneceğini söyledi.

 

 

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp başında basın mensupları ile bir araya gelen Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, son günlerde çıkan futbolcuların maç başı ve pirim alacaklarına yönelik çıkan söylentilere açıklık getirdi. Kamuoyunda sadece futbolcu ve teknik heyetin alacaklarının yanı sıra kulüp başkanlığına bazı kişilerin aday olduğunu hatta kulüp başkanlığına aday olanlardan para istediğine yönelik çıkan spekülasyonlara da açıklık getirdi. İlk olarak külüp başkanlığına aday olanlardan para istediği spekülasyonlarına yönelik açıklamalar yapan Başkan Karakuş, bu spekülasyonları çıkartanların art niyetli olduğunu belirterek, aday olanların niyetlerini bilmediği için kulübün hesabına bir miktar yatırarak, niyetlerini ciddi olduğunu anlamak için istendiğini ve şahsına bu miktarın istenmediğini söyledi.

 

KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Futbolcuların alacağına yönelik de açıklamalar yapan Başkan Karakuş, futbolcular ile sezon başında maç başına ve maçına göre prim usulü olarak anlaşıldığını ve şampiyonluk priminin de olduğunu söyledi. Futbolcuların ve teknik heyetin maç başı ve pirim alacaklarının toplam 71 Bin TL’ye yakın bir miktar olduğunu ve bu alacakların hafta içerisinde ödeneceğini söyledi. Şampiyonluk primine de değinen Başkan Karakuş, futbolcular ile yapılan görüşmelerde, Şampiyonluk primini, şampiyon olan takımların arasında imkanlar dahilin de en yüksek verileceğini ve kimseyi mağdur etmeyeceklerini ifade etti. Başkan Karakuş, “Şampiyonluk primleri için yakın zamanda Ankara’da Büyük Anadolu Otelinde bir yemekte düzenlenerek elde edilecek gelir ile birlikte primler verilecek” dedi.

 

KONGRE MART 2017’DE

Kamuoyunda Türk Metal Sendikası ile bir anlaşmazlığın olduğunun söylendiğin belirten Karakuş, “Böyle bir anlaşmazlık yok. Türk Metal Sendikası Kırıkkale için bir kazınımdır. Bize de çok destekleri oldu. Şube Başkanı Mürsel Öcal ile de bir sorunumuz yok. Bizim aramızı bozmak isteyenler var ve bu olumsuzluk ile birlikte kendilerine pay çıkartmaya çalışacaklar” ifadelerini kullandı. Kongre ile ilgilide açıklama yapan Başkan Karakuş, “Kulübümüzün kongresi Mart 2017’de. Kongre kararı yönetimin kararı ile olur. Eğer kongre kararı alınır ve yapılan kongrede de kim kazanırsa herkese saygı duymak düşer ve biz kazanamazsak kazanan arkadaşımıza, kardeşimize tebrikler ederek yine yardımcı olmaya çalışırız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x