Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Haydi Kırıkkale kampanyaya

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan 9 yerel gazetenin Kırıkkale’ye bir tane mobil mamografi gezici taşıma aracı kazandırmak için başlatmış olduğu “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyası büyük ilgi gördü. Şehirde yaşayan herkese çağrıda bulunan tertip komitesi üyeleri “toplum yararına düzenlediğimiz kampanyaya herkes karınca kararınca destekte bulunabilir” ifadelerine yer veriyor.

 

TOPLUM YARARINA HİZMET

Sosyal sorumluluk örneği sergileyen ve Kırıkkale Valiliği öncülüğünde Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İl, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman gazetelerinin başlatmış olduğu “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyası her kesimin dikkatini çekmiş durumda. Vatandaşlarında ferdi olarak destekte bulunabilecekleri kampanya çerçevesinde toplanan paralarla Kırıkkale Halk Sağlığı İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi için Kırıkkale’ye bir tane mobil mamografi gezici taşıma aracı kazandırılacak.

 

HERKES DESTEKTE BULUNABİLİR

Sadece aracın toplanan yardımlarla alınacağına dikkat çeken “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyasının tertip komitesi, mobil mamografi gezici taşıma aracının donanımının Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleşeceğine vurgu yapıyor. Gezici aracın Kırıkkale’nin her tarafına hizmet götüreceğine vurgu yapan tertip komitesi üyeleri, tüm vatandaşların aç çok demeden, istedikleri miktarlarda destekte bulunabileceğine dikkat çekti. Meme kanserinin erken teşhisine yönelik mobil mamografi aracın hizmete girmesi halinde araç Kırıkkale’nin ilçe, kasaba ve köylerinde devamlı gezerek bayanlara yönelik ücretsiz taramalar yapılacak.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu