Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İDAM İSTİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz tarihinde Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Aydın Çopur’un ailesine Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk ziyaret gerçekleştirdi. Aileyi evinde ziyaret eden Milletvekilleri Anne Rukiye Çopur ve baba Nurettin Çopur’a bağlanan maaş evraklarını teslim etti.
 
BUGÜN VATANIMIN YANINDA OLMAZSAM BİR DAHA NE ZAMAN OLACAĞIM
Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü 15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Aydın Çopur’un ailesini ziyaret etti. Acılı aileyi evinde ziyaret eden Milletvekilleri ve İl Başkanı Akçay Şehidin Annesi Rukiye Çopur ve babası Nurettin Çopur’a bağlanan maaş evraklarını teslim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette acılı aile Şehit Aydın Çopur ile 15 Temmuz gecesi yaptıkları görüşmeleri anlattı. Ülkemizin işgalini, 15 Temmuz gecesini tankların ve silahların karşısında kahramanca durarak şahadet makamına ulaşan şehitlerin engellediğini ifade eden Baba Nuretttin Çopur “Belki biz oğlumuzu kaybettik ama ülkemiz kurtuldu. Oğlum’la o gece yaptığım görüşmede bana bugün vatanın yanında olmazsam bir daha ne zaman olacağım dedi. Bu benim için bir gurur kaynağı” dedi.
MEYDANDA OLMAM GEREK 
Oğlunun harp okulundan ayrıldığını belirten baba Nurettin Çopur “Benim oğlum vatanı için kendini feda etti. Şahadet makamına ulaştı. 15 Temmuz gecesi kendi halkının öldürmekten çekinmeyen bu gözü dönmüş vatan hainleri için idam istiyoruz. Vatanım, dinim ve bayrağım için meydanda olmam gerek. Bu işgal hareketine karşı durmam gerek diyerek şehit olan oğluma devletimizin bu borcudur. Bu sebeple bu hainler için idam istiyoruz” dedi. 15 Temmuz tarihinin ülkemiz için dönüm noktası olduğunu ifade eden Milletvekilleri “Bugün bizler burada isek bunu şehitlerimize borçluyuz” dediler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x