Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İşlerin en iyisini biz yaparız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ KÖKSAL VE CAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can Halk günü münasebeti ile vatandaşlar ile bir araya geldi. Milletvekilleri halk gününden önce basın mensupları ile bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yaptılar.

 

HER HAFTA HALK GÜNÜNE DEVAM

AK Parti İl Binasında yapılan seçim değerlendirmesine Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ile Ramazan Can ve İl Başkanı Mürsel Akçay katıldı. Basın mensuplarına bilgiler veren AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Adayı Oğuz Kağan Köksal; “Bugün yine bir halk günü buluşması için geldim. Yine halkımızla konuşacağız. Zaten buradayız halkımızla iç içeyiz ama geleneğimiz bozulmasın diye halk günü programımızı yapıyoruz. 15 gündür programlarımızı izlediniz ve görüyorsunuz bütün ilçelerimizi dolaştık, gazetelerimizi dolaştık, sivil toplum kuruluşlarını dolaştık, esnaflarımızla bir araya geliyoruz yani vatandaşımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Seçim büromuzu açtık. Her mahalleye seçim bürosu açmayı düşünmüyoruz ama bazı önemli mahallelerimize seçim büromuzu açacağız. Cumartesi günü(bugün) saat 14:30 da Gündoğdu mahallemizde açacağız. Bütün basın mensuplarını ve vatandaşımızı davet ediyoruz. 15 günlük gezi kapsamında vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. Nereye gidersek bizi kucaklıyorlar. Geçen seçimlere göre teveccühleri daha çok. Bizim hedefimiz belli 3-0. Şu anda bir taraftan seçim çalışmaları, bir taraftan propaganda çalışmaları yaparken bir taraftan da vatandaşların işleri ile meşgul oluyoruz.  Her hafta halk gününe devam”

 

VATANDAŞ ANAYASAYI DEĞİŞTİRİN DİYOR

Köksal, “Seçim bürolarımıza gelen  vatandaşlarımız notlarını bırakıyor biz girdince notları alıyoruz ve takip ediyoruz. Eğer biz seçim büromuzda isek zaten vatandaşın isteklerini kendimiz not alıyoruz ve takip ediyoruz. Sadece propaganda ve kendimi anlatmak için değil vatandaşın işlerini yapmaya çalışıyoruz ve biz iddia ediyoruz biz AK Parti olarak işlerin en iyisini yaparız. İnsanlarımız bunun farkında ve seçimden sırada göreceğiz yine biz iktidar olacağız. Bunu neye göre söylüyoruz birincisi kendimize güveniyoruz ikincisi ise muhalefetin bir isteği yok. Söyledikleri en yüksek şey koalisyonu kararız. Hiç duydunuz mu muhalefetten biz iktidar olacağız dediklerini. Bunu kendileri de biliyor. Biz şu anda AK Parti olarak iktidardayız ve inşallah gelecek seçimde de iktidar olacağız. Çünkü bizim hedeflerimiz var. Bizim 2023 vizyonumuz var. Halkımızı, ülkemizi yükseltmek için hedeflerimiz var. Vatandaş bize güveniyor ve bize artık anayasayı değiştirin diyor. Bize artık yeter herkes dağınık işler yapmasın siz anayasayı değiştirin ve Türkiye daha yeni bir ortama girsin, yeni Türkiye’nin temellerini biran önce atın diye temennileri var. Bizde inşallah bu istekleri yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İSTİKRAR SÜRSÜN VATANDAŞ KAZANSIN

Köksal’ın ardından konuşma yapan Milletvekili ve adayı Av. Ramazan Can; “15 20 gündür arazideyiz. Bizim gibi araziye güçlü giren olmadı. Gidip gezdiğimiz yerlerde ufak çaplı halk günleri yapıyoruz. Pazartesi’den itibaren ilçelere dağılacağız. Vatandaşın dertlerini teker teker dinleyeceğiz. Vatandaş bizi seviyor bir problem yok. Bir önceki seçimde aldığımız oyun üstünde bir oy alacağız” ifadelerini kullandı. Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, “AK Parti’nin yaptıklarını anlatmakla bitiremeyiz. Bunun en gücük ve önemli göstergesi vatandaşın meclise gidip milletvekillerimizle bir araya gelip dertlerini isteklerini söyleye bilmeleridir. Biz bunun yanı sıra biz aynı zamanda vatandaşın ayağına geliyoruz. Bu çalışmalar seçim çalışmaları ile devam ettireceğiz hatta bu halk gününü haftada ikiye çıkartmayı düşünüyoruz. Pazartesi öğleden sonra ve Cuma öğleden önce. Teşkilat olarak güzel bir çalışma sergiliyoruz. Gittiğimiz her yerde güzel karşılama oluyor. Türkiye’de istikrarın sürmesi ekonominin güçlü olacağını hepimiz iyi biliyoruz. İstikrar sürsün ki vatandaşımız da kazansın. İstikrarın sürmesi demek, esnafının işinin iyi olması ve evinde huzurunun olması demek” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu