Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

İş’te İngilizce

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Amerikan Kültür Dil Okulları kamu ve özel sektörde çalışanlara yönelik ‘İş’te İngilizce’ kampanyasını başlattı. 48 günde İngilizce öğretmeyi garanti eden Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilcisi Ahmet Uçan, ilk 2 günlük eğitim sonunda memnun kalınmadığı takdirde eğitimin ücretsiz bırakabileceğini söyledi.

 

48 GÜNDE İNGİLİZCE NEDİR? ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Amerikan Kültür Dil Okulları, 8 yıldır tüm dünyada özel müşterilerine uyguladığı bir eğitim sistemi ile öğrencilere meslekleri doğrultusunda en çok ihtiyaç duyacakları kelimeler ve cümle yapılarını öğretiyor. Bu eğitim programında öğrenciler hayat boyu belki de hiç kullanmayacakları ve hatta bir Amerikalı’nın bile günlük yaşamda hiç kullanmadığı gereksiz gramer bilgileri ve kelimeleri öğrenmeyecek. ‘48 günde İngilizce’ eğitimi sonunda öğrencilere en kısa sürede, en etkili şekilde konuşmayı öğreteceklerini dile getiren Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilcisi Ahmet Uçan, “Programa başladığınızda ilk iki günlük deneme süresinde ne kadar hızlı ve ne kadar kolay bir şekilde İngilizce öğrendiğinize siz de şaşıracaksınız. Daha da önemlisi İngilizce öğrenip öğrenemediğinize programın sonunda siz karar vereceksiniz.” dedi.

 

48 GÜNDE İNGİLİZCEYİ BEĞENMEZSEM NE OLACAK?

ÖNCE DENEYİN SONRA ÖDEYİN!

Ahmet Uçan, “48 Günde İngilizce’nin ilk 2 günlük eğitimi sonunda toplam 8 saat özel ders aldığınızda memnun kalmazsanız hiçbir gerekçe göstermeden ve hiçbir bedel ödemeden kurumumuzdan ayrılabilirsiniz. 48 Günde İngilizce Kursları prensip olarak bu deneme sürecinde öğrencisinden hiçbir biçimde senet, kredi kartı ve nakit ödeme kabul etmemekte ve sözleşme imzalatmamaktadır.” dedi. Uçan, öğrencilerinin iş yerlerinde de eğitim verebildiklerini söyledi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
KESKİNKO NURLU
KESKİNKO NURLU
26 Ekim 2014 14:23

BU MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİ KİM.
HANGİ ÖLÇÜYE GÖRE HAZIRLAMIŞTIR.
ÖLÇÜNÜZ YANLIŞTIR. YENİDEN ÖLÇÜN

hacı
hacı
21 Ekim 2014 18:28

haber 71 olarak Milletvekili adayı anketinizde açıkça HALİL ÖZTÜRKe ambargo uyguladığınızı düşünüyorum. bundan böyle haber 71 i takip etmeyi bırakıyorum.

Başa dön tuşu