Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kaçak sigara sevkiyatı engellendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara sevkiyatını engellemeye yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Uygulamalar artırılıyor

Kırıkkale İstihbarat Şube ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Kırıkkale-Ankara Karayolu Yenişehir ışıklı kavşak Ankara istikametinde  risk analizi kapsamında yapılan çalışmalarda kontrol noktasında İ.P. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç durduruldu. Araca dışarıdan içeri bakıldığında arka koltuk üzerinde kaçak sigaraların olduğu görüldü.

7 bin 310 paket kaçak sigara ele geçirildi

İ.P. ekiplere kaçak sigaraları Gaziantep’ten Ankara’ya götürdüğünü beyan etti. Ekipler değişik markalarda toplam 7 bin 310 paket kaçak sigaraya el koyarak, şüpheli şahıs İ.P. isimli şahıs hakkında 5607 SKM den işlem yapılmak üzere yaptı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
harun
harun
18 Eylül 2014 17:37

kaçak sigarayı sağda solda aramaya gerek yok zabıtalar işini adam gibi yapıp kaçak sigara satan onca dükkanı kapatsa bir nebze önüne geçebilir

Başa dön tuşu