Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAMPANYAMIZ ULUSAL MEDYADA SES GETİRDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber71 Gazetesi olarak başlatmış olduğumuz Kırıkkale’ye Askeri Birlik İstiyoruz adlı kampanyamıza destek çığ gibi büyürken, ulusal medyada ses getirdi.
KIRIKKALE’DE ASKERİ BİRLİK SEFERBERLİĞİ
İhlas Haber Ajansı, Milliyet Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Akit Gazetesi, Son Dakika Haberleri, Erzurum Flaş Haber, Palo Haber, Haber00, Wikiwit Haber, Aktif Haber gibi ulusal yayın yapan bir çok gazete ve haber sitesinde gazetemizin başlatmış olduğu kampanyaya yer verildi. “Kırıkkale’de Askeri Birlik Seferberliği” başlığı altında yayınlanan haberlerde Kırıkkale Milletvekilimiz Mehmet Demir ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet’in ifadelerine yer verildi.
MİLLİYET GAZETESİ YAYINLADI
İhlas Haber Ajansının geçtiği haberlerde vatandaşların kampanyaya verdiği büyük destek anlatılırken, haberi Milliyet Gazetesi kullandı. Vatandaşların kampanyaya desteğini vatandaşların “14 yıl önce 61. Piyade Alayının Kırıkkale’den taşınarak, Çankırı’ya gittiğini ifade eden vatandaşlar, “Hep biz verdik, bugün biz istiyoruz. Nüfus ortalamasına göre en çok Şehit veren, Vatan’a, Devlet’e, millete kendinden çok ödün veren bir şehir olarak bu hayalin gerçekleşmesini istiyoruz.” Sözleri ile duyurdu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x