Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin Ziraat Odasından iftar verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Ziraat Odası tarafından Keskin Cumhuriyet Meydanı’nda iftar verildi. Verilen iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

BETON YA DA SICAK ASFALT

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programındaki konuşmasında, tüm İslam aleminin ramazan ayını kutladı. Keskin’in köy yollarının bozuk olduğunu ifade eden Öztürk, “Yağışlarda da çukurlar açıldı. Bu devlete ve özel idareye büyük külfet getiriyor. Onun için yolların ya beton asfalt, ya da sıcak asfalt yapılmasını düşünüyoruz. Asfalt atılmadan altının sıklaştırılması yoluyla yolların yapılması için gerekli çalışmaları takip edeceğiz.” diye konuştu. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir de Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının ramazan ayını kutladı. Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran da sorunlarını ve taleplerini milletvekillerine ilettikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu