Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin’de 200 kişilik iftar çadırı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Meydanına kurulan çadırda incelemelerde bulunan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda iftar çadırını açtıklarını ifade ederek, kurulan iftar çadırında her gün 200 kişi iftar verileceğini söyledi.

 

HAZIR HALE GELDİ

Çadırda her gün 200 kişinin iftar açabileceğini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti: “Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve bolluğun olduğu manevi değeri yüksek olan bir aydır. Bu ay da Müslümanlar ibadetlerinin yanında zekatları ve fitre gibi paylaşma ve dayanışma örneği sergiliyorlar. Keskin Belediyesi’de sosyal bir belediyedir. Belediye olarak bu sene ikinci iftar çadırımızı hazır hale getirdik” diye konuştu

 

BELEDİYE TARAFINDAN TEMİN EDİLİYOR

Yıldırım, “İlçemiz Ankara ve Kayseri yolu güzergahı üzerinde olması dolayısıyla iftar zamanın da yolcuların iftarlarını rahat bir yerde açmaları için yol güzergahına pankart ve afişler asarak kentimiz de iftar çadırının açıldığını duyurduk. İftar çadırımızın  günlük yemek ihtiyaçlarını belediyemiz temin edecektir. İlçemizden yemek temin etmek isteyen vatandaşlarımız ve esnaflarımızın talepleri olursa tabi ki ayrıca bundan da memnun kalırız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu