Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Keskin’de hastane isyanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de sağlık hizmetleri sadece binayla sınırlı kaldı. Acil hastalar bile Kırıkkale’ye sevk edilmeye başlandı. 27 kilometre uzaktan Kırıkkale’ye gelen Keskinliler isyan ediyor!

ÖZEL HABER; FATİH GENÇER

Acil hastalara müdahale edilemiyor

Keskin’de Sağlık hizmetleri skandalı yaşanmaya devam ediyor. Tedavi olmak için hastane binasına gelen Keskinliler, doktor yokluğu nedeniyle Kırıkkale’ye gelmek zorunda kalıyor. Doğum anında müdahale edecek bir ekibin olmayışı da Keskinlilerin tepkilerini artırıyor. Hafta için hastaneye tedavi olmak için gelen Keskinliler direkt olarak Kırıkkale’ye sevk ediliyor. Acil hastalara bile müdahale edilemiyor.

Sosyal medyada büyük tepki

İlçelerinde sağlık hizmetlerinden yararlanamayan, gece gündüz Kırıkkale’nin yolunu tutan Keskinliler bu duruma büyük tepki gösteriyor. İlçelerinin merkeze 27 kilometre uzakta olduğunu ifade eden Keskinli vatandaşlar, acil hastalar ve doğum yapacak hastaların bile Kırıkkale’ye sevk edildiğini belirterek, olası can kaybından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin sorumlu olacağı yönünde eleştirilerde bulunuyorlar. Bu durum özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa
mustafa
26 Eylül 2014 14:45

rahatsızlanan babamı hastaneye acile götürdük. halsiz olan ve midesi bulanan babama doktorun yazdığı ilacı eczaneye almaya gittim. eczacı arkadaş yazılan ilacın alerji ilacı olduğunu söyledi. doktorun yanına gidip yakasına yapışmamak için kendimi zor tuttum. en azından gönderilen doktorlar biraz profesyonel olsan. yeni mezun olmuş ferik pratisyenleri göndermeyin allah aşkına.

m.mencet
m.mencet
26 Eylül 2014 07:42

Hastane habirini duyunca çok üzüldüm.ziraat bankasının açılan ilk şubelerinden 9,zuncu olan tarihi şehir ne yazıkki kaderine terk edildi. mke hastaneleri açılmadan kırıkkaledeki hastalar, keskinde ameliyat olurlarmış kırıkkalede ikamet eden çok yakın bir akrabamdan(APANDİSTAMELİYATI OLAN)) duYMUŞTUM) ben inanıyorumki KESKİN eski muhteşem günlerine tekrar dönecek yalnız biraz zaman alacak inşallah o günler yakın…

Başa dön tuşu