Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSağlık

Keskin’e sağlık darbesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Devlet Hastanesi’nin yataklı tedavi kısmı arşive dönüştürülüyor, sağlık hizmetlerinden yeterince yoksun olan Keskinliler şokta.

GENEL SEKTERLİK ELEŞTİRİLİYOR

Keskin halkı sağlık hizmetlerinde bir darbe daha aldı. Hastanenin yataklı tedavi kısmı arşive dönüştürüyor. Edinilen bilgiye göre; Kırıkkale Devlet Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi ‘nin arşivi Keskin Devlet Hastanesi’nin yataklı tedavi kısmına taşınacak. Bu nedenle Keskinliler artık, ilçelerinde yataklı tedavi hizmetlerinden yararlanamayacak. Göreve gelir gelmez, Fizik Tedavi ve Geriatri Merkezi’ni boşaltarak  makama dönüştüren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteriliği bu kararıyla da eleştiri oklarının hedefi oldu.

ÇOCUK DOKTORU YOK

Keskin halkı daha önce de sağlık hizmetlerinden epeyce yoksundu. Edinilen bilgiye göre; Genel cerrah, dahiliye uzmanı ve kadın doğum uzmanı olmayan hastaneye çocuk doktoru haftanın sadece bir günü geliyor. Önceden belirli günlerde tedavi kabul eden diş hekimi de artık Keskin Devlet Hastanesi’ne gelmiyor. Keskin Devlet Hastanesi’nde sadece bir pratisyen hekim görevli.  Tüm bunların üzerine alınan yeni karar Keskinlilere tam anlamıyla şok yaşattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
YILDIRIM
YILDIRIM
29 Aralık 2013 11:02

sayın OSMAN ACAR’I ÇOOK ARAYACAKLAR

FARUK YÜCEKAN
FARUK YÜCEKAN
17 Aralık 2013 10:10

SAYIN YETKİLİLER KESKİNDE NELER OLUYOR YAZILANLAR DOĞRU İSE NEDEN İLGİLENİLMİYOR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ VE BAŞINDAKİ YETKİLİ HANFENDİ NE YAPMAK İSTİYOR KESKİN HASTANESİ DAHADA GELİŞSİN DERKEN BÜYÜK BİR ARŞİV ÇÖPLÜĞÜNE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR LÜTFEN KESKİNİMİZ BUNA LAYIK DEĞİL LÜTFEN KIRIKKALE İLİMİZİN SAYIN VALİSİ VE YETKİLİLERİ BUNA BİR DUR DESİNLER LÜTFEN ARŞİV ÇÖPLÜĞÜ YAPILMADAN HANGİ BIRANŞLARDA EKSİK DOKTOR, HEMŞİRE SAĞLIKÇI VE PERSONEL EKSİK ONLAR TAMAMLANSIN BEN BİR DUYARLI HALK OLARAK SAYIN VALİMİZDEN YARDIM BEKLER YAPACAĞINADA CANİ GÖNÜLDEN İNANIYOR BUNA FIRSAT VERMEYECEĞİNİ BİLİYORUZ BU KONDA ELİMİZDEN GELENİ VALİMİZE DESTEK VERİYOR KOLAY GELSİN DİYORUZ.

keskinliii
keskinliii
15 Aralık 2013 20:49

Haberi okuyorum bi taraftan çok üzülüyorum keskini büyük bi köye çevirdiler ve yavaş yavaş keskini yok etmeye çalışıyorlar keskin 10 yıl sonra kasaba olacak göreceksiniz hiçbişey bırakmadılar ve yavaş yavaş kapanıyor uyanmıyor oradaki yaşayanlarda yazık ya ben dışardan takip ediyorum çok üzülüyorum …

Başa dön tuşu