Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

KOM’dan yılbaşı operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü yılbaşı gecesi torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

TORBACILAR SUÇ ÜSTÜ
Yapılan operasyonlar kapsamında; Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen S.A isimli şahıs yakalandı. Şahsın üzerinden satışa hazır vaziyette toplam 31 adet sentetik nitelikte uyuşturucu hap ve daralı ağırlığı 1,65 gr gelen esrar maddesi elde edildi. Şahıs hakkında TCK 188(Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) suçundan işlem yapıldı.

İÇİCİLER SERBEST
Uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; E.G, E.T, D.K isimli şahıslar yakalandı. Üzerlerinden 6 adet sentetik nitelikte uyuşturucu hap elde edildi. Şahıslar hakkında TCK 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak) suçundan işlemleri yapılarak tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
KOM Şube Müdürü Soner Varkan, zehir tacirlerine yönelik çalışma ve operasyonların devam edeceğini ifade ederek, “Ekiplerimiz il genelinde sokak satıcılarının ve organizasyonların deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, hem suçların ortaya çıkarılması, hem suça iştirak edenlerin suç delilleriyle birlikte adli makamlara sevkinin sağlanabilmesi ve hem de suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla çalışmalarına devam edecektir” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu