Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Köpek Eğitmenliği’ kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Veterinerlik Fakültesi ve Belçika Malinois Köpeği Derneği işbirliğiyle “Köpek Eğitmenliği Kursu” düzenleneceği bildirildi.

 

Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 23-26 Mayıs tarihleri arasında 4 gün sürecek kursun Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Köpek Eğitim Biriminde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirileceği ifade edildi. Kurs sonunda katılımcılara Köpek Eğitmeni Sertifikası verileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Düzenlenmekte olan kurslarda köpeklere verilen temel itaat, ileri itaat eğitimleri köpek sahipleri açısından son derece memnuniyetle karşılanmakta”

 

KURSLAR DÜZENLENİYOR

“Köpeklerin itaat eğitimlerinin olmaması nedeniyle bilinçsizce sokağa terkedilmesinin önlenmesi için katkı sağlamayı sosyal bir görev olarak görüyoruz. Kursun ardından Kırıkkale’de bir sınav organizasyonunu yapılması planlanıyor. Kurs süreleri dışında da kurs katılımcılarına eğitim konusunda teorik ve uygulamalı destek vermeyi sürdüreceğiz. Alan ve şahıs koruma, arama ve kurtarma, iz takibi, terapi köpeği eğitimi gibi branşlarda eğitim almak isteyenler ya da bu branşlarda köpek eğitmeni sertifikasına sahip olmak isteyenler için talep olması halinde Kırıkkale Üniversitesi’nde kurslar düzenlenebiliyor.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x