Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Köydeki öğrenciler sinema ile tanıştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Yahşihan Kaymakamlığı “Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak organizasyonu ile Yahşihan köy okullarındaki öğrencileri sinema ile tanıştırdı.

 

AİLELERİ İLE BİRLİKTE İZLEDİLER

Yahşihan Kaymakamlığı, Yahşihan köylerinde öğrenim gören yaklaşık 60 kişilik öğrenci gurubunu velileri ile birlikte Kırıkkale PODİUM AVM Cinemaximum sinema salonunda Karlar Kraliçesi 2 adlı animasyon filmine götürdü. Hayatında ilk kez sinemaya giden öğrenciler büyük heyecan yaşadı.  Köy okulu öğrencilerinin yaşadığı heyecanı karşısında etkilendiğini belirten PODİUM AVM Müdürü Kemal İBİŞ, Kuruluş olarak böyle önemli bir projeye destek vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. İBİŞ,  Podium AVM ‘nin yalnızca ekonomik olarak değil bu tür sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapabileceğini gösterdiklerini bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerini PODİUM AVM olarak her zaman yürekten desteklemeye devam edeceklerini öğrencilerin cinemaximum sinema salonuna gelmelerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Hedef güçlü bağlar kurmak

Güvenlik hizmetlerinin toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinin hedeflendiğini belirten Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN,   aynı zamanda jandarma ve polislik mesleğini sevdirmek, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek, öğrenciler ile güvenlik güçleri arasında sıcak samimi bir tanışma ortamı hazırlayarak jandarma ve polisi daha yakından tanımalarını sağlamak istediklerini ifade etti.

 

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

Aileleri ile birlikte ilk kez ücretsiz olarak sinema filmi izleme fırsatı bulan jandarma ve polisler ile sıcak ve samimi bir ortamda hoşça vakit geçiren öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirerek günün keyfini yaşadılar. Yahşihan Kaymakamlığı “Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” projesi kapsamında geçtiğimiz aylarlarda Yahşihan Merkez İlköğretim Okullarından 160, köy okullarında öğrenim gören 48 öğrencinin sirk gösterisi izlemelerini sağlamıştı.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu