Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKültür SanatManşet

KÜ Öğrencileri  Çanakkale Şehitlerini Andı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Toplulukları, 18 Mart 2015 Çarşamba günü Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salon’da “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” düzenledi.

KÜ Öğrencileri  Çanakkale Şehitlerini Andı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asker mektupları okundu
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kırıkkale Üniversitesi Sinan Safter Peker Camii İmamı Ahmet Tümer, Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptı. Konuşmacıların okudukları dörtlükler ve Çanakkale Destanı’nı anlatan kısa notlar ile devam eden programda Çanakkale’de yazılan asker mektupları ney eşliğinde okundu. Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirin öğrenciler tarafından okunmasının ardından Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nün seslendirdiği Çanakkale Türküleri, katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Çok sayıda öğrencinin katıldığı program, Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Baybarshan Ali Kazancı’nın Çanakkale Şehitleri konulu konuşması ile son buldu
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu