Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

MHP İL BAŞKANI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, gündeme dair açıklamalarda buldu.
570 KİŞİ İLE GÖRÜŞTÜK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu FETÖ ile mücadele başta olmak üzere Kırıkkale’de yapılan çalışmalar hakkında Gazetemiz Haber Müdürü Barış Başar’a açıklamada bulundu. Baloğlu yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele kapsamında Kırıkkale İl Başkanlığı olarak 570 kişi ile görüştüklerini ifade etti. Görüşme yapılan kişilerin içerisinde hem Kırıkkaleli hem de Kırıkkaleli olup başka illerde görev yapan insanlarda olduğu ifade etti.
AMACIMIZ MAĞDURLARI AYIRMAK
Görüşmelerin ardından 4 ayrı rapor ile MHP genel merkezi genel sekreterliğine raporları sunduklarını belerten Baloğlu, “Biz vatandaşlarla görüşmeye devam ettik. Biz bu işe başlarken ilk beyanımız şuydu bağlantısı olmadığı halde mağdur edilen vatandaşlarımız ve bunların yakınlarının mağduriyetinin giderilmesi için elimizden geleni yapmak için çalışma yaptık amacımız kimseyi aklamak değil bizim amacımız bu yapı içerisinde olmadığı halde terörist damgası yemiş insanların eski görevlerine dönmesidir. Bu terör örgütünün faaliyetlerine katkı sağlayan herkesin hak ettiği cezayı çekmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
DÜZENLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Baloğlu yaptığı açıklamada, “ Görüşmelerde masum olmayan insanlarda olmadığına inandıklarımızda var özelikle bu yapının içerisinde olup ta kendisini gizlemeye çalışan kendisini gizlemeye çalışırken bağlantısı olmayan kişileri ihbar ederek kendilerini gizlemeye çalışanlar olduğunu düşünüyoruz emniyet ve valiliğimiz ilimiz genelinde yeterince düzenli çalışma yürütülüyor zaman zaman bizlerde bilgi alıyoruz” ifadelerini kullandı
SULAKYURT BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
MHP’ye bağlı Sulakyurt belediyesinin gece gündüz çalışmalar yaptığını belertin Baloğlu, “  Partimize bağlı Sulakyurt Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.  Belediye Başkanımız İsmail Bildik hem Kırıkkale hem Sulakyurt tanıtımına katkı sağlayan bir festival düzenledi.  Festivalin düzenlenmesinde emeği gecen herkese ve özelikle Sulakyurt belediye başkanı İsmail bildik ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha kapsamlı ı bir şekilde devamını bekliyoruz bu çalışmalar yapılırken bazı siyasi aktörlerin sırf MHP’li belediye olması hasebiyle festivale ve çalışmalara destek olmak yerine engel olma yolunu seçmesi Sulakyurt halkı kadar bizleri de derin bir üzüntüye sokmuştur.” Diye konuştu
YERİ VE ZAMANI GELDİĞİNDE TEPKİMİZİ KOYACAĞIZ
Baloğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Gönül arzu ederdi ki seçimler sadece seçim zamanına kalsın ve tek amacın millete hizmet olması gerekir.  Şu iyi bilinsin ki kısıtlı imkanlarla ve bütün engellemelere rağmen mücadele eden, hizmet eden belediye başkanlarının  partilerini gözetmeksizin yanlarında olmaya devam edeceğiz art niyetli davrananlara da yeri ve zamanı geldiğinde tepkimizi koyacağız” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x