Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MHP’de birlik beraberlik kahvaltısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları esnaflar ile sabah kahvaltısında buluştular. Kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verilerek, MHP’ye destek istediler.
 
Esnafı dinlediler
MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz’ü sabah kahvaltısında buluştular. Çay ocağında esnaf usulü esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan MHP Milletvekili Adayları esnafların sorunlarını dinlediler. Yapılan kahvaltının ardından esnaf ziyaretinde bulunan adaylar 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için destek istediler. Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan adaylar, sorunları ve talepleri dinlediler.
 
BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRÜYOR
Kırıkkale’ye hizmet için yola çıktıklarını belirten adaylar insanların yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle alışveriş yapamadıklarını ve esnafların satış yapamadan kepenk kapattığını dile getirdiler. Adaylarının belli olmasının ardından seçim çalışmalarına tüm hızıyla kaldıkları yerden devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Adaylarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırıkkale için gece gündüz çalışıp üç hilal bayrağını en güzel yerlerde dalgalandıracağız” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu