Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Milletin birliğini bozamazlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Anayasa Komisyonu’nda AK Parti ve HDP’li vekiller arasında çıkan kavgaya karışan Milletvekili Demir, “Ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmak için daha önce dağda denediler bozamadılar, hendek kazarak denediler başaramadılar, milletimiz hep sabretti”” dedi.

 

 

AK Parti Milletvekili Ramazan Can ve Mehmet Demir, Kırıkkale’de bulunan İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek önce basın mensupları, sonrada vatandaşlarla bir araya geldi. Kırıkkale’de yapılması planlanan projeleri anlatan Can, geçtiğimiz gün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalanan MKE’ye 129 işçi alımının tarihini açıkladı. Can, merakla beklenen alımların Haziran ayı itibariyle başlayacağı müjdesini verdi.

 

TOKİ ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Meclisteki çalışmalardan fırsat buldukça Kırıkkale’ye geldiklerini vurgulayan Can, Yuva Mahallesi’ne emekliler için yapılması planlanan TOKİ çalışmalarının da son anlara geldiğini söyledi. Proje çalışmalarının hız kazandığına dikkat çeken Can, “Gerekli devir işlemlerimiz tamamlandı ve son çalışmalarımızı TOKİ yapacak. İnşallah kısa sürede o bölgede gerekli atılımların yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

MİLLETİMİZ HER ZAMAN SABRETTİ

Can’ın ardından Anayasa Komisyonu’nda HDP’li vekillerle çıkan kavgaya karışan Milletvekili Mehmet Demir konuştu. Demir, “İstemediğimiz bir olayla halkımızın karşısına çıktık. Ama şunu özellikle belirtmek isterim teröristler boş durmuyor. Ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmak için daha önce dağda denediler bozamadılar, hendek kazarak denediler başaramadılar, milletimiz hep sabretti” şeklinde konuştu.

 

TÜRK ADALETİNE TESLİM EDECEĞİZ

Milli Savunma Komisyonu üyesi olarak o toplantıyı izlemeye gittiği sözlerine dikkat çeken Demir, “Ben en çok şehit veren bir ilin milletvekiliyim. Burada evlere nasıl kor ateşin düştüğünü, gözü yaşlı ana babaların yavrularını kara toprağa verdiğini en iyi bilenlerden birisiyim. Bizler üzerimize düşeni yapacağız. Onların dokunulmazlığını kaldırarak, Türk adaletine teslim edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x