Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Ramazan Keskin’e hareketlilik getrdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi planlanan halka açık iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. Keskinli halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında çeşitli gösterilere de yer verildi.

Bileli Habeş oyunu sergilendi

Keskin Belediyesi tarafından Keskin İlçe Meydanı’nda düzenlenen iftar programı Kuranı Kerim okunması ile başlandı.  Düzenlenen iftar programına Keskin halkı yoğun ilgi gösterdi, ilçe meydanın dolduran vatandaşlar İftar sonrası ise İstanbul tiyatro ekibinin Bileli Habeş gösterilerini izlediler.

Geleneksel hale gelecek

İftar programının açılış konuşmasını yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım Keskinli vatandaşların her zaman en iyi hizmete layık olduğunu ve belediye olarak gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Yıldırım “Keskinli vatandaşlarımıza bu yoğun katılım için teşekkür ediyorum.  Bu ramazan halka açık iftarın ilkini gerçekleştirdik inşallah bu organizasyonu her ramazan yapıp geleneksel hale getireceğiz. Önümüzdeki yılar hem Keskin halkı hem de dışarıda yaşayan hemşerilerimizi davet ederek daha geniş bir katılım sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Keskin için çalışıyoruz

Yıldırım, “İstanbul tiyatro ekibi ile geçtiğimiz aylarda anlaşarak iftar sonu gösteri yapmalarını sağladık. Bu ramazan halka açık iftarımızın ilki düzenledik inşallah geleneksel olarak yaptığımızda daha yoğun katılım ve daha güzel etkinlikler yaparak vatandaşlarımızı ramazan ayını en iyi şekilde geçirmeyi sağlayacağız. Bu tür faaliyetleri ilerleyen zamanlarda daha çok olması için çalışacağız,” şeklinde konuştu

Yıldırım çocukları unutmadı

Başkanı Yıldırım düzenlenen halka açık iftar yemeğinde çocukları da unutmadı. Yıldırım iftar sonrası çocuklara oyuncak dağıttı. Oyuncaklardan almaya çalışan çocuklar birbiriyle yarıştı Çocuklar sevinci meydanı şenlendirdi. Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Güzel ve hayırlı bir ay içerisindeyiz. Bu ay farz olan oruç ibadetini yerine getirmenin yanı sıra, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ön planda olduğu bir aydır. İlçemizde genç potansiyeli var” diye konuştu.

Projelerimiz var

Yıldırım konuşmasının devamında, “Çocuklarımız okulların tatil olmasını daha iyi değerlendirmek adına çeşitli aktivitelere katılıyorlar. Belediye olarak şehir içerisinde onların daha iyi ve verimli vakit geçirmeleri için proje ve çalışmalarımız olacak. Bizler de bu birlikteliğin sağlandığı ve kaynaştıran iftar programında çocuklarımıza küçük hediyeler vermek istedik. Onların mutluluğu bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskinli ye
keskinli ye
22 Temmuz 2014 12:46

kiMSENİN MANDIRA FALAN DOLDURDUĞU YOK.AMA SEN VE SENİN GİBİLER ÖYLE OLMASINI İSTİYOR.ACER TESTİ DEĞİL 40 YILLIK BİLGİ BECERİ DEDE BEY DE .DOĞRULUĞA DÜRÜSTLÜĞE SİZ DE ALIŞACAKSINIZ.BAŞI DA SONU DA AYNI OLACAK ALLAHIN İZNİYLE..

keskinli ye
keskinli ye
Reply to  keskinli ye
22 Temmuz 2014 12:57

DEDE BEYDEN HEP KORKTUNUZ MEMLEKETE HİZMET EDECEK DİYE VE KORKTUĞUNUZ BAŞINIZA GELDİ.

yunus
yunus
Reply to  keskinli ye
7 Ağustos 2014 15:08

Hizmet etsinde isim önemlî degil kardeş keskine hizmet edenin elinden öperim bir gurbetçi hemşeriniz olarak saygılar

Vatandaş
Vatandaş
19 Temmuz 2014 07:09

Yeter ki çalma olmasın. Çalma olmazsa gelen ödenek hizmete harcanacaktır. Yeter ki Başkan da Allah korkusu olsun. Etrafı adam gibi adamlarla dolu olsun. Çalışandan Allah razı olsun.

keskinli
keskinli
16 Temmuz 2014 18:18

BÜTÜN PERSONEL MAAŞLARINI TAM ALIYOR,SULAR AKIYOR VE TEMİZLİK TIKIR TIKIR YAPILYOR.KESKİNİN EN ÖENMLİ BEKLENTİLERİ BUNLARDI.DEDE BAŞKANIMIZI İZLEMEYE DEVAM EDELİM.

keskinli
keskinli
16 Temmuz 2014 18:15

İŞTE TAM DA BÖYLE OLUR.ÇALMA ÇIRPMA İŞİ OLMAYINCA SU DA AKAR FAKİRE FUKARA YEMEK TE VERİLİR.ALLAH ÇIKTIĞINIZ DOĞRU YOLDA MUVAFFAK ETSİN SAYIN BAŞKANIM.TEBRİKLER

Başa dön tuşu