Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Deplasmanlı Amatör Lig’de şampiyon olup, 4 yıl aradan sonra 3’üncü Lig’e çıkma başarısı gösteren Türk Metal Kırıkkalespor; yeni sezonun sahasındaki ilk maçında şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyon Kupasına Kavuştu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriTürk Metal Kırıkkalespor’a 3’üncü lig 2’nci Grup’ta Fikrat Karabudak Stadı’nda Kırıkhanspor maçı öncesinde şampiyonluk kupası Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak tarafından verildi. Kupayı önce takım kaptanı Uğur Kütük alırken, yeniden şampiyonluk sözü verdi. Futbolcu arkadaşları ile birlikte kupa sevinci yaşayan kaptan kaptan Uğur Kütük, “Yıllardan beri Kırıkkalespor’un hedefi olmuştur ve bu sezonda hedefi yine şampiyonluk olacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bizlerden desteklerini esirgemeyen yönetici ve taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x