Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Seçim startı verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim öncesi mahalle komite başkanları ile hafta sonu bir araya geldi. Seçim startını veren Ak Parti’de mahalle komite başkanlarına bilgiler verildi. 

 

İLK SİNYAL

Kırıkkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen sandık kurulu toplantısı hafta sonu Ak Parti İl binası toplantı salonunda yapıldı Yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle komite başkanları katıldı. Toplantıda 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin startının verildiğinin sinyalleri verilirken seçim öncesi seçimde ve sandık başında görev alacak mahalle komite başkanlarına bilgiler verildi.

 

EN ÖNEMLİ GÖREV SİZLERİN

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç yapılacak seçimde en önemli görevin mahalle komitelerine düştüğünü vurguladı. Kılıç, “Sizler seçimin belirleyici unsurları olacaksınız. Sandık başında görev alacak arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inancım sonsuzdur. Oraya oy vermeye gelen seçmene yardımcı olmak için çabalayın. Seçim sandıklarında görev alacaklara verilen eğitim ve toplantılara gelerek gerekli eğitimleri alın. Seçim sandıkta kazanılır. Kendimize güvenelim. Sandığımıza sahip çıkalım” dedi.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇOK ÖNEMLİ

Toplantıda konuşan İl Başkanı Akçay ise, “Seçim çalışmaları önemlidir. Bulunduğunuz bölgenin insanlarını çok iyi bilmeniz gereklidir. İlerisini düşünebilen, nokta tespiti yapabilen, doğru etütlerle doğru hamleleri yapabilen hangi sandıkta olursa olsun orada; Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi temsil ettiğinizi unutmayın. AK Parti bu seçimde gerekli çoğunluğu sağlarsa anayasayı değiştirerek yeni bir reforma imza atacak. Bu süreç Türkiye’nin geleceği açısından çok önemlidir” dedi.

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu