Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sıkı çalışmalara başlayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu kurum ve kuruluşları daha yakından tanımak için ziyaretlerde bulunan, Kırıkkale’nin yeni Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’dan şehrin emniyeti konusunda bilgi aldı. Tanışma ve şehri tanıma sürecini hızlı tamamlamak istediklerini, bunun içinde ziyaretlerin sürdüğünü belirten Vali M. İlker Haktankaçmaz, “Bugünde Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ediyoruz. Bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, önümüzdeki dönemde neler yapılması gerektiğini ileteceğiz” dedi

 

HER KONUDA BİLGİ ALACAĞIZ

“Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimizi yoğun bir şekilde sürdürerek, hem mevcut durumu, hem de hedefleri nelerdir bu konuda bilgileri alacağız. Ramazan ayında hem manevi gıdamızı alacağız, hem de ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Ramazandan sonra çok daha sıkı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu